چرزه خون

اصطلاحی است در روستایمان به سیب زمینی  پخته شده بوسیله گرمای حاصل از سوزاندن چوب و... گفته می شود. معمولا این غذای ساده بعد از ظهر ها ساعت 4 به بعد طبخ می شود. فرد پزنده باید ماهر باشد تا سیب زمینی ها در عین پختن نسوزند و سرخ شوند(کبابی شوند). معمولا اگر میهمانی به روستایمان بیاید ، حتما یک وعده از این سیب زمینی پذیرایی می شوند( البته در بیرون از خانه). ضمناٌ چایی هم که با آتش آن درست میشود به همراه آن سرو می شود(چول چایی). افرا د مسن روستا هم خاطرات زیادی از این طریق سیب زمینی پختن دارند، و به خوشی از آن لحظات یاد می کنند.شاید یکی از دلایل خشمزه بودن و علاقه مندی به این نوع کباب سیب زمینی استفاده نکردن از روغن و نیز حرارت های مصنوعی مثل اجاز گاز و غیره در پخت آن است البته آب و هوای سالم محیط و جمع صمیمی را نیز به آن اضافه کرد.

 نویسنده این مطلب: خانم دیده بان



نویسنده : نجفی - ساعت ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٦/٢٤   |    نظرات []   |    لینک ثابت

Powered By Persianblog.ir - Designed By Payam