تاپی

تاپی نام نوعی نان سنتی محلی می باشد که در فصل بهار که مردم انواع تره و سبزیهای خوردنی وحشی را از کوهها جمع آوری می کردند پس از آب پز نمودن سبزیهای کوهی آن را با کره حیوانی یا روغن زرد تف می داده و داخل چانه خمیر گذاشته و در تنور ها می پختند که در واقع نانی می شد مغز دار با محتوای سبزیهای کوهی معطر تف داده شده در روغن حیوانی.

البته من نخورده ام ولی بزرگترهای ما مثل پدر و مادر و پدرمادرهای آنان همیشه از نحوه پخت و استفاده از این نانها میگویند. من خیلی دوست دارم روزی بتوانم تکه ای از این نوع نان را امتحان کنم

/ 3 نظر / 29 بازدید
بهشتی اویرنجیسی

سلام خسته نباشید میشه بیشتر توضیح بدین ، من این واژه رو تازه شنیدم (تاپی؟) اسم ترکی این نان هست یا فارسی ؟

علی

صرفا جهت ایده گرفتن و الگو برداری معرفی می گردد.http://shayeghkandimiz.blogfa.com/

یه نفر ، آره یه نفر

خوب بگو محمد صادق دیگه